Return to Website

Välkommen till Chewbaccas Kennel's gästbok

Detta är min nya gästbok. Hoppas att denna fungerar bättre än den "gamla".

   Första
  Förra
  Skicka
  Home
Nästa  
Sista  
Viewing Page 1 of 7 (Total Entries: 64)

-----
January 11th 2021
09:19:52 AM
Namn:  

Maria Sand

Mitt meddelande:  

Hej!

Vi är en familj med fyra barn; 6, 10, 11 och 14 år. Vi längtar efter att få välkomna Englund igår familj och har fastnat helt för bichon havanais. Vi är en aktiv familj som gillar skogen, promenader, utflykter men gillar också att varva ner i soffan.
Vi har ingen tidigare hunderfaremhet utan lägger massor av tid på att lära oss om hur vi ska ta hand om vår nya familjemedlem på bästa sätt. Vi ser fram emot en sällskapshund som gillar äventyr, promenader och trix.

Det hade varit fantastiskt roligt att höra från dig och få veta hur dina valpplaner ser ut framöver samt få mer info om dina hundar!

Vänliga hälsningar familjen Sand

Email Email    

-----
October 21st 2020
02:17:44 AM
Namn:  

Jenny Nilsson

Mitt meddelande:  

Hej!
Jag heter Jenny Nilsson och jag bor tillsammans med min familj i Kungsbacka. Min familj består av mig själv 46 år, min man Anders 46 år och våra två döttrar Isabelle 14 och Amanda 12. Vi bor i en villa med trädgård och bakom vårt hus finns det en trevlig skog att promenera och leka i. Vår familj vill jättegärna ha en lite havanais valp.

Vi är en aktiv familj som gillar att vara i skogen, åka båt och göra utflykter. Både jag och min man jobbar mycket hemma så en hund skulle vara ett trevligt sällskap och hunden kommer inte att vara själv på dagarna. Detta gäller även efter Corona. Om vi åker på några längre resor som hunden inte kan följa med på kommer min mamma att passa hunden.

Jag har hundvana då jag hade en pudel när jag växte upp och vet att en hund kräver mycket tid. En hund som bor hos oss kommer att få ett aktivt liv med mycket kärlek, trygghet och uppmärksamhet. Hunden kommer att få hoppa hinderbana i trädgården, springa och leka i skogen varje dag, åka båt på våren och sommaren, hoppa i snön i fjällen på vintern och få vara med matte och husse ute och fiska. Den kommer också få sitta med oss i soffan och mysa varje dag.

Vänligen,
Jenny
Tel: 0705 16 86 36

Email Email    

-----
October 18th 2020
07:50:09 AM
Namn:  

Beth Tech

Mitt meddelande:  

Hello,
We were the people who just called you. Sadly both of our lovely 13 year old havanese passed away this summer. The house just doesn\'t seem right without them so we are hoping to adopt a havanese puppy soon. We are an American family of five. My husband, and 17 year old daughter and I are here, in Stockholm; our two older daughters are in the U.S. at university. I am a stay- home mom so I have plenty of time to devote to a puppy and will continue to have time as our dog gets older. We would love to adopt one of the ******* from the litter you just had, in particular the black and white spotted one.
Warm regards,
Beth Tech & family

Email Email    

-----
October 2nd 2020
04:49:14 AM
Namn:  

Helena Kusagård

Mitt meddelande:  

Hej! Vi är en familj med tre barn (4,9,11) som är på gång att skaffa oss vår första hund. Pappa Simon har vuxit upp med hundar. Vi bor i utkanten av Göteborg och har nära till skogen som vi gärna vistas i. Vi bor i ett radhus med en trädgård. Vi gillar att vara utomhus och skulle gärna vilja ha en liten bichon havanaise som sällskap i skogen. Vi hoppas att det kan finnas en liten hund som skulle vilja bo hos oss. Med vänlig hälsning, familjen Kusagård

Email Email    

-----
September 28th 2020
04:37:32 AM
Namn:  

Ingrid Bergkvist

Mitt meddelande:  

Vi är ett nyblivet pensionärspar som väldigt gärna vill köpa en Bichon Havanais.
Tidigare har vi haft en Cavalier King Charles Spaniel men nu längtar vi efter en Bichon Havanais valp.
Vi bor i Gröndal/Stockholm med många fina grönområden, men tillbringar en stor del av vår tid i vårt sommarhus på Värmdö, ofta tillsammans med barn och barnbarn.

Vi vill gärna anmäla vårt intresse och hoppas att Du hör av Dig så kan vi berätta mer om oss.

Med vänlig hälsning
Ingrid och Jan


Email Email    

-----
September 12th 2020
05:17:58 AM
Namn:  

Jenny Miltell

Mitt meddelande:  

Hej!
Jag och min man skall köpa en Bichon havanais, men först till nästa vår, så jag håller på att kolla upp vilka uppfödare som skulle ha valpar då. Är det något som du planerar?

Vi bor i Skanör, längst söderut i Sverige, med hav, strand och härlig natur in på knuten. Vi jobbar båda mycket hemifrån och kommer ha dessa förutsättningar tills vi går i pension om ca 6-8 år och känner därför att det nu skulle passa att ha hund.

Vi växte båda upp med hund, och framför allt jag har länge velat ha det igen och har det senaste året kollat runt vilken ras som skulle passa oss och fastnat för just Bichon havanais.

Jag ser fram emot att höra av dig och visar det sig att ni planerar valpar nästa vår så kommer vi självklart upp till er först så att vi får träffas.

Mvh Jenny

Email Email    

-----
June 2nd 2020
11:25:20 PM
Namn:  

Dzenita Habibovic

Mitt meddelande:  

Hej! Vi är en familj från Jönköping som vill jättegärna skaffa en liten valp nu. Familjen består av mig, min man och våra fem barn ( ålder 13,11,9, 7 och minstingen 4). Vi bor i ett lugnt villlaområde i ett rymligt hus med stor (inhägnad) trädgård. Min man och jag driver eget företag, ett 7-eleven café, där jag jobbar bara 50%. Detta självvalt för att kunna vara hemma mer med kidsen. Har goda möjligheter att lösa att valpen inte lämnas själv långa stunder. Mina föräldrar bor nära också och agerar mer än gärna promenadsällskap😊Vi har vana med hund. Har haft två hundar, en Golden retriever och en schäfer och de båda fick långa lyckliga liv hos oss. De senaste tre åren har vi varit utan hund och har saknat det väldigt mycket. Nu är vi dock mer inställda på en mindre ras. Hoppas du hör av dig. Jag svarar mer än gärna på alla frågor. Mvh Dzenita Habibovic

Email Email    

-----
May 17th 2020
09:01:11 AM
Namn:  

Annelie Andersson

Mitt meddelande:  


Hej!
Vi söker en Bischon Havanais 🥰
Vi är en familj med tre barn (födda 2008, 2010 och 2015) som bor i Göteborg i ett hundvänligt område med mycket natur och grönska. Vi bor i en lägenhet på bottenplan med stor altan och gräsmatta utanför. Min man jobbar vanligtvis hemifrån 1-2 dagar i veckan men nu kommer han jobba hemifrån året ut. När hunden är så pass stor att den klarar sig själv en stund kommer barnens mormor agera promenadkompis/dagmatte när vi är på jobb och skola. De äldsta barnen går i skola 200m bort så de kan också gå hem under dagen för att rasta och gosa 🐶😍 Även mitt jobb ligger 200m bort. Detta innebär att hunden aldrig kommer behöva vara ensam någon längre stund. Vi är en aktiv familj som gillar att vara utomhus. Den hund som flyttar hem till oss kommer få massa kärlek, bus och lek och uppmärksamhet. Vi längtar efter en till familjemedlem ❤️
Hoppas på svar från er!
Mvh Annelie Andersson

Email Email    

-----
May 17th 2020
07:43:55 AM
Namn:  

Anna

Mitt meddelande:  

Hej! Min familj är intresserade av att köpa valp hos er! Hoppas på fortsatt kontakt! Berättar gärna mer om oss vid tillfälle! Hälsningar Anna i Göteborg

Email Email    

-----
May 5th 2020
02:17:54 PM
Namn:  

Morten jessen

Mitt meddelande:  

God dag
Vi er en familie fra det sydlige Danmark. Vi vil meget gerne købe en af ​​dine smukke hunde. Vi har læst og hørt en masse gode ting fra disse hunde. Er det muligt at reservere og købe en hund? Mange hilsener fra Danmark Morten Friis Jessen og familie

Email Email    

-----


  Första
  Förra
  Skicka
  Home
Nästa  
Sista  
Viewing Page 1 of 7 (Total Entries: 64)


Powered by Bravenet